Kleuren

Er is een reden dat de prijs voor kleuren alleen als een vanaf-prijs kan worden genoemd: alles is persoonlijk op jou afgestemd.

Allereerst is er het onderscheid tussen Single, Double en Triple kleuring. Wat de meeste mensen zien is een totale look die ze fantastisch vinden. Maar vaak is die look niet opgebouwd uit een, maar meerdere kleurlagen, om op die manier het gewenste effect te realiseren. Scroll verder als je hier meer over wilt weten.

Maar zelfs binnen bijvoorbeeld een Single kleuring zitten verschillen. Dit heeft te maken met de huidige kleur van je haar, het type haar en de stijl die je wilt bereiken. Om een betere indicatie van de prijs te krijgen, kun je het best telefonisch een afspraak maken. Maar wil je het 100% zeker weten wat de prijs wordt, kom gezellig langs in de winkel en we voorzien je van alle advies en uitleg die nodig is.

Online afspraak maken

Onze services

Wij helpen je om jouw individuele stijl tot uiting te brengen. Of dat nou heel gestileerd en perfect is, of wild en vrij, of ergens daar tussenin, wij begrijpen je.

Wij zijn experts in knippen, stylen en kleuren van ieder kapsel dat jou helpt uitstralen wie je bent. Vertel ons van wat voor kapsel jij droomt, en wij realiseren het.

Online afspraak maken

Single

Single kleuring bestaat uit 1 kleur die perfect is afgestemd op jouw huidskleur en karakter.

Double

Double kleuring bestaat uit 2 kleuren om meer diepte en karakter aan het haar te geven.

Triple

Triple kleuring bestaat uit 3 kleuren zodat het haar een 3D effect krijgt, met veel beweging.

Online afspraak maken