Mirelle

Ik ben Mirelle en ik werk al sinds 1998 bij Double T Haarmode met veel passie en plezier. Ik word vooral gelukkig als ik mijn creativiteit kwijt kan bij het kleuren, knippen en stylen.

Online afspraak maken

Sandra

Ik werk al sinds 1991 voor Double T Haarmode (dit betekent niet dat ik oud ben, maar heel jong begonnen). Ik heb voor het kappersvak gekozen, omdat ik er mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn passie ligt bij het kleuren van het haar en de juiste coupe.

Online afspraak maken

Joke

Ik ben geen kapster, maar de gastvrouw van Double T Haarmode en ik ben iedere woensdagochtend en donderdag te vinden in de salon. Ik ben dol op een praatje maken met de klanten, het ondersteunen van de kapsters en de gezellige sfeer bij Double T Haarmode.

Online afspraak maken

Thea

Ik ben Thea, de eigenares, en heel trots op Double T Haarmode. Ik ben een perfectionist in alles, maar vooral in mijn werk!

Online afspraak maken

Diana

Ik ben Diana, werk sinds 1995 bij Double T Haarmode. Ik houd van verschillende kleuren en aparte kapsels, het kan me niet uitdagend genoeg zijn. Ben jij hier ook voor in? Dan zie ik je snel in de salon!

Online afspraak maken

Judith

Ik ben al sinds 1989 werkzaam als haarstyliste bij Double T Haarmode. Uit ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn om een goede "krullen-kapster" te vinden. Om dat voor jou op te lossen, ben ik CurlSys gecertificeerd. Met andere woorden: ik laat je versteld staan wat er uit jouw prachtige krullen te halen valt. Bel voor een afspraak, zodat ik voor jouw krullen een afspraak op maat kan plannen. Ook de heren, mét of zonder krul, kunnen bij mij goed terecht.

Online afspraak maken