Onze merken

We kunnen jouw unieke kapsel alleen perfect maken als we met de beste merken werken. Maar wat maakt deze merken de beste? Maak kennis met ze...

Online afspraak maken

Niels Jansen

Niels Jansen is een make-up artist van het hoogste niveau met inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring. Wij hebben de eer dat hij met ons samenwerkt, en wij dus op aanvraag ook visagie kunnen aanbieden. Hij maakt gebruik van producten van Mineralogie, waarmee hij de mooiste creaties realiseert. Naast zijn werk voor magazines, modeshows, grote merken, tv, film, commercials en webshops, kun je hem ook vragen voor bijvoorbeeld de meest bijzondere dag van je leven: je bruiloft.

Bekijk zijn website

Depot

Real tools for the beauty of men. Depot biedt voor ieder type mannenhaar, een oplossing. Een volledig assortiment, zonder het onnodig ingewikkeld te maken. Het perfecte 'gereedschap' om het beste uit je haar te halen, voor iedere man.

Bel ons voor info

Oolaboo

Oolaboo kent ook unieke behandelingen die zijn geïnspireerd op de Japanse en Chinese behandelwijzen. Een Oolaboo specialist is opgeleid in de filosofie van Oolaboo en weet als geen ander welke producten het beste voor je huid en haar zijn.

Bel ons voor info

L'Oréal Professionel

Al sinds 1909 voorziet L'Oréal Professionel kappers van de meest innovatieve producten die getest en goedgekeurd zijn door de grote namen in de kapperswereld.

Niet alleen in de kapsalons, maar ook bij de grootste modeshows worden de producten van L'Oréal Professionel gebruikt.

Bel ons voor info